Expediția CampMap 2020 @ Casa din Deltă - Delta Dunării
10 Nov 2020

Expediția CampMap 2020 @ Casa din Deltă - Delta Dunării

CampMap, de la rulotiști pentru rulotiști, probabil cea mai completă platformă/hartă dezvoltată în România, ce conține locații camping, gazde, off-camping, parcări sau reprezentanțe RV!


Un pas mic pentru om, un pas mare pentru rulotist!

Cu nerăbdare în suflet, cu plinul făcut și cu prezentarea platformei "în buzunar", ne-am îndreptat spre Murighiol, într-o după-amiază de joi, pentru o întâlnire pe care o întrevedeam deja ca fiind de bun augur, chiar numai după estimările făcute pe reacțiile din online. 

 

Așadar, am pornit la drum. Am făcut și pană de cauciuc, mulți dintre voi au văzut live-ul de la acel moment, o altfel de aventură nedorită de nici un rulotist (mai ales când trebuie să te lupți cu un agregat de cca 3t plus un portbagaj plin ochi, așa cum îi stă bine oricărui aventurier care pleacă într-o expediție fie ea și doar de 3 zile), dar am menționat întâmplarea ca să semnalizăm cât de important este să ai nu numai o cheie de roți, ci și rezervă de cheie de roți și, în mod ideal, o trusă sănătoasă cu scule sănătoase, pentru a evita prea multe bip-uri :) într-o eventuală filmare! Pentru că doar asta ne-a salvat, după ce s-a rupt cheia de roți (originală) din cauza unui prezon încăpățânat! 

 

În sfârșit, am ajuns la Murighiol, la Camping - Pensiune "Casa din Deltă", un camping frumos și foarte curat de pe malul lacului Murighiol, unde gazdele noastre Cristina și Gabriel, doi tineri care au construit un vis, oameni isteți și deschiși la nou și inovație, au prins "din zbor" inițiativa noastră și așa s-a născut chiar Expediția CampMap - Murighiol - 2020. În an de pandemie, ne-am luat toate măsurile recomandate de autorități și ne-am unit forțele pentru lansarea campaniei "Rulotist cu avantaj", a lansării sticker-ului cu discount și beneficii dar și la prezentarea oficială a platformei.

 
La chemarea noastră, au răspuns "prezent" mai multe echipaje, cărora le mulțumim pentru interes și suport și care suntem siguri că au beneficiat și ei, la fel ca noi, de câteva zile superbe de relaxare într-un loc frumos, bucurându-se de mesele cu pește și produse tradiționale, dar și de o plimbare cu barca de agrement în Rezervația Biosferei Delta Dunării, la un minunat răsărit de soare, la mijloc de octombrie, toate puse la cale de noi și gazele noastre. 

 

Prezentarea inițiativei s-a făcut în două etape. Prima cea de sâmbătă seara, a adus în prim plan, platforma CampMap, cu toate facilitățile pe care aceasta le pune la dispoziție rulotiști-lor, de la hartă și accesarea ei facilă, până la conexiune directă cu campingurile înscrise în program, detaliile precise și verificate despre capacitățile acestora de cazare, facilități, obiective turistice și divertisment zonal, până la date de contact ca telefon, pagină web, e-mail sau chiar link către povestea video realizată de echipa CicoBella parte din programul "Camping cu Poveste", toate fiind direct active printr-o simplă atingere!

 

 

A doua parte importantă a expediției, a fost lansarea sticker-ului CampMap, care oferă deținătorului acestuia, beneficii pe care orice rulotist le apreciază în discount-uri pornind de la 10% și până la 40%, la parteneri camping, gazde, service, reprezentanțe închirieri RV sau chiar magazine de specialitate. După foarte scurt timp de la lansarea programului, începând cu gazdele noastre din Murighiol, Casa din Deltă, oferind discount oricărui deținător de sticker CampMap (mai multe detalii despre facilități, discount și multe altele puteți citi în articolul "Acasă la Casa din Deltă" dar vă recomandăm să vizionați aici și povestea video filmată de noi chiar la fața locului), alături de celelalte peste douăzeci de unități care au aderat la inițiativă, până la acest moment, interesul foarte multor alte campinguri este în creștere, venind oferte de colaborare iar noi locații partenere sunt adăugate zilnic pe harta noastră odată cu acordul protocoalelor de discount. Lucru de care ne bucurăm enorm și ne simțim foarte inspirați și hotărâți să muncim și mai mult!...

 

 

...și vom munci susținut, nu numai la mărirea bazei de date, cât și la comunicarea cu investitorii în turism și proprietarii de campinguri, cât și la îmbunătățirea comunicării dintre noi și aceștia, dar chiar și între locații însăși, astfel încât comunitatea să evolueze, să se definească, să capete și mai multă substanță și atractivitate, iar rezultatul și câștigul tuturor să fie pe de o parte un produs informațional de top, dedicat rulotiștilor, iar pe de altă parte, un demers care să educe, să civilizeze deopotrivă și campingurile, dar și pe clienții acestora, să fie în permanență promotorul unei atitudini de respect, curățenie și reciprocitate fair play, un nou mod de a călători, mai civilizat, mai benefic tuturor celor care sunt parte din fenomenul camping/rulotism din România și nu numai.

Să avem drumuri bune, în locuri și cu povești frumoase! 

en