Descopera Delta Dunarii - Expeditie 2021 CampMap by Cicobella
16 Nov 2021

Descopera Delta Dunarii - Expeditie 2021 CampMap by Cicobella

CicoBella.ro - călătoriile cu rulota sunt un mod de viață și te poartă în locuri neașteptate, pline de momente prețioase și oameni faini care iți rămân în suflet și despre care iți dorești să povestești


Cine nu are chef de călătorie și aventură? Dacă e cineva, nu suntem noi aceia! Nouă ne place și călătoria și aventura!

Și uite așa ne-a venit ideea ca de la rulotiști pentru rulotiști, pe lângă filmulețele din aventurile noastre cu camper-ul CicoBella și prietenii, să îi prezentăm căsuței tale pe roți, camping-uri sau gazde pe care le vizităm, construind o poveste video pentru fiecare, astfel întărindu-ți convingerea că poate fi alegerea perfectă și pentru vacanța ta! iar ca să îți fie și mai ușor, plusăm, astfel locațiile cu poveste vor fi marcate colorat diferit pe harta CampMap dezvoltată de noi!

⬇⬇⬇Subscribe la canalul nostru de YouTube ⬇⬇⬇

 

Ești pasionat de rulotism? sau... îți dorești să ai o aventură cu rulota sau autorulota, măcar o dată pentru a experimenta acest mod de a călătorii? stai lângă noi, abonează-te, bifează clopoțelul canalului nostru de YouTube și urmărește-ne iar noi te vom duce în lumea noastră! Mai simplu, îți punem toate canalele noastre social media la îndemână cu doar cu un singur click aici!

credit:

Sebastien Gui ~/~ Emilian Gui ~/~ Gui Madalina ~/~ Cristina Iacovici ~/~ Gabriel Marin

en